ΣΧΕΤΙΚΑ

Ίδρυση

Το Kard ιδρύθηκε το 2017 για να βοηθήσει τους καταναλωτές να εξοικονομήσουν εκατοντάδες ευρώ ετησίως απο τις προσφορές των ανταμοιβών των καρτών τους στις online αγορές τους σε όλο τον κόσμο.


Πρόβλημα

Το πρόβλημα είναι ότι πολύ μεγάλο μέρος των κατόχων τραπεζικών καρτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν γνωρίζει τις προσφορές σε πόντους, μίλια και επιστροφή μετρητών από τις χρεωστικές/πιστωτικές/προπληρωμένες κάρτες του ενώ κάνει αγορές στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα με αποτέλεσμα να χάνει σε ετήσια βάση πολλά χρήματα.


Λύση

Η εφαρμογή του Kard έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο διότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες της εφαρμογής δεν χρειάζεται να δώσουν κανένα προσωπικό στοιχείο των χρεωστικών/πιστωτικών/προπληρωμένων καρτών τους.

Η εφαρμογή του Kard το καταφέρνει αυτό με την επιλογή μόνο του τύπου κάρτας μέσα από την εφαρμογή (π.χ. VISA, MasterCard, AMEX, Diners) και έπειτα εμφανίζονται όλες οι προσφορές των ανταμοιβών των καρτών όλων των τραπεζών απο τα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα των προγραμμάτων επιβράβευσης με δυνατότητα άμεσων αγορών σε πραγματικό χρόνο γνωρίζοντας οι χρήστες πόσους πόντους, μίλια η επιστροφή μετρητών θα κερδίσουν αν προβούν σε άμεση αγορά τη δεδομένη στιγμή. Επίσης μπορούν να κάνουν αναζήτηση και σύγκριση των ανταμοιβών των καρτών όλων των τραπεζών.

Κάποιες προσφορές των ανταμοιβών των καρτών των τραπεζών που ισχύουν μόνο στα φυσικά καταστήματα (π.χ. βενζινάδικα) τότε οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν την εφαρμογή μας ανά πάσα στιγμή να γράψουν στην αναζήτηση (π.χ. BP, EKO, SHELL) και να ξέρουν αν και πόσους πόντους η επιστροφή μετρητών κερδίζουν τη δεδομένη στιγμή απο την τράπεζα τους εφόσον έχουν κάνει εισαγωγή των τύπων των καρτών στο πορτοφόλι της εφαρμογής μας.


Όφελος

Όλες οι προσφορές των ανταμοιβών των καρτών απο τους εμπόρους των προγραμμάτων επιβράβευσης όλων των τραπεζών για όλες τις κάρτες βρίσκονται σε μια εφαρμογή. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες κερδίζουν χρόνο και χρήματα.
Panagiotis Tatsis

Founder


Μεγιστοποίησε τις ανταμοιβές σου.

Το Kard είναι μια δωρεάν υπηρεσία που
μπορεί να σου σώσει εκατοντάδες ευρώ
το χρόνο σε πόντους, μίλια και μετρητά
στις online αγορές σου σε όλο τον κόσμο.